GDPR

IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV ZEROX D.O.O.

1. UVOD

Ta izjava o varstvu podatkov velja za shranjevanje, uporabo in obdelavo vseh osebnih podatkov v podjetju Zerox d.o.o. (Izjava velja tudi za vse povezane družbe, podružnice) s sedežem Svržnjakova ulica 13, 2250 Ptuj, matična številka 3490556000, (v nadaljevanju: naše podjetje) in obravnava podatke o zaposlenih, strankah, potrošnikih, dobaviteljih in poslovnih partnerjih (v nadaljevanju: poslovni partner). Ta izjava o varstvu osebnih podatkov velja izključno za osebne podatke posameznikov. Naše podjetje je upravljalec obdelave osebnih podatkov poslovnega partnerja. S to izjavo Vam želimo predstaviti kdo smo, kako in za katere namene obdelujemo vaše osebne podatke, ter podati ostale informacije, ki bi Vas lahko zadevale. Za vsa dodatna vprašanja smo Vam na voljo prek kontaktnih podatkov navedenih na koncu te izjave.

2. ZA KATERE NAMENE OBDELUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Naše podjetje bo zbiralo, shranilo in obdelovalo vaše osebne podatke ko boste z nami poslovali, uporabljali naše spletne strani ali aplikacije, oziroma kadar boste kakor koli sodelovali z nami.

 1. Zaradi zakonskih zahtev
 2. Za upravljanje odnosov in trženje (pošiljanje ponudb, anket in oglasov) preko različnih komunikacijskih kanalov
 3. Za izvedbo pogodbe

3. HRANJENJE OSEBNIH PODATKOV

Naše podjetje hrani, uporablja in obdeluje podatke o poslovnih partnerjih za obdobje, ki je potrebno za dosego določenega poslovnega namena v obsegu, ki je upravičeno potreben za zagotavljanje skladnosti z veljavno zakonsko zahtevo ali kot je priporočljivo glede na veljavne določbe o zastaranju oziroma do vašega preklica privolitve vaših podatkov. Takoj po zaključku veljavnega obdobja hrambe se Vaši podatki:

 1. Varno izbrišejo oziroma uničijo,
 2. Anonimizirajo,
 3. Prenesejo v arhiv (razen, če to prepoveduje zakon ali veljavni načrt hrambe zapisov).

4. DOSTOP DO OSEBNI PODATKOV

Naši zaposleni so pooblaščeni za dostop do osebnih podatkov samo v obsegu nujnem za dosego ustreznega namena in izvajanje njihovih nalog. Dostop tretjih oseb do Vaših osebnih podatkov Tretje osebe lahko dostopajo do vaših osebnih podatkov, če so naš pogodbeni obdelovalec, če izkažejo zakoniti interes ali z Vašo privolitvijo. Pogodbeni obdelovalec, ki izvaja obdelavo v našem imenu zagotavlja vsa jamstva kot naše podjetje za izvedbo ustreznih tehničnih in organizacijskih ukrepov, da obdelava izpolnjuje zahteve iz predpisov o varstvu osebnih podatkov, ter zagotavlja varstvo pravic posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki.

5. ZAVAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Za zagotavljanje zaupnosti in varnosti vaših osebnih podatkov imamo ustrezne varovalne ukrepe. Izvajamo ustrezne tehnične, fizične in organizacijske ukrepe za zaščito osebnih podatkov pred naključnim ali nezakonitim uničenjem ali nenamerno izgubo, poškodbo, spremembami, nepooblaščenim razkritjem ali dostopom ter pred drugimi oblikami nezakonite obdelave ali nadaljnje obdelave.

6. UVELJAVITEV PRAVICE DO VARNOSTI OSEBNIH PODATKOV

Pravico imate zahtevati dostop do oziroma pregled nad svojimi osebnimi podatki, do njihovega popravka ali izbrisa. Pravico imate uveljaviti omejitev svojih osebnih podatkov, pravico do ugovora zajemanju, hrambi in obdelavi, ter pravico do prenosa podatkov. Če želite uveljavljati svoje pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov, se obrnite na nas preko kontaktnih podatkov navedenih na koncu te izjave. Upoštevajte, da Vas lahko za namen preverjanja Vaše istovetnosti prosimo za dodatne informacije.

7. UMIK PRIVOLITVE

Po podani privolitvi jo lahko kadarkoli umaknete. Upoštevati morate, da umik ne učinkuje za nazaj in da lahko svojo privolitev umaknete le, če ste jo prej dali. Če želite umakniti svojo privolitev se obrnite na nas preko kontaktnih podatkov navedenih na koncu te izjave.

8. PRITOŽBA

Če se želite pritožiti glede ravnanja našega podjetja z Vašimi osebnimi podatki, lahko vložite pritožbo preko kontaktov navedenih na koncu te izjave. Pritožbo lahko vložite tudi pri uradnem nadzornem organu za varstvo podatkov.

9. STIK Z NAMI

Če Vas zanima, kako zbiramo, hranimo, zavarujemo in obdelujemo Vaše osebne podatke najprej preberite to izjavo. Za vsa vprašanja, pripombe, pohvale ali pritožbe se obrnite na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Iščite po strani

Zakaj izbrati Zerox?

 • Zaupanja vredno podjetje z dolgo tradicijo,
 • široka paleta storitev na enem mestu,
 • profesionalen servis in svetovanje,
 • strokovna in usposobljena ekipa,
 • odlične reference,
 • dosledno upoštevanje vseh dogovorov in rokov,
 • sodelovanje z zaupanja vrednimi partnerji.
GDPR
V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. Ker spoštujemo vašo zasebnost je odgovorno ravnanje in skladno delovanje z zakonodajo z vašimi osebnimi podatki za Zerox d.o.o. več kot izvrševanje zakonodaje, je naša zaveza in obljuba!
Na podlagi izjave o varovanju osebnih podatkov Vas prosimo, da izrazite izrecno voljo glede obdelave vaših osebnih podatkov . Z oznako ustreznih okenc (*) na tem obrazcu soglašate z zbiranjem, shranitvijo in obdelavo vaših osebnih podatkov.
Privolitev je podana za namene, ki ste jih izbrali z označitvijo okenca, vpisali datum in se podpisali.
*
*
*
*
*
*
*
DA, izrecno dajem privolitev in soglašam, da sme podjetje Zerox d.o.o. in njegovi povezani subjekti kot upravljalec zbirk osebnih podatkov pridobljene podatke hraniti, uporabiti in obdelovati v skladu z določili predpisov o varstvu osebnih podatkov za vse spodaj navedene in komunikacijske kanale ter da sem seznanjen z izjavo o varstvu osebnih podatkov. *
Izrecno dovoljujem in soglašam, da upravljalec pridobljene podatke shrani, obdeluje in uporabi za:
Za upravljanje odnosov in trženje (pošiljanje ponudb, anket in oglasov) preko različnih komunikacijskih kanalov in izvedbo pogodbe. *
Podatki označeni z * so obvezni.
V kolikor želite umakniti svoje privolitev si preberite točko 7. na tej povezavi.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.