Centralni sesalni sistemi

Centralni sesalni sistemi so prava izbira tako za bivalne prostore kot za večje poslovne zgradbe, saj omogočajo enostavno čiščenje vseh površin. Pri načrtovanju novogradnje je najbolje že vnaprej predvideti razvod cevi in priključnih mest, medtem ko se v obstoječih objektih centralni sesalni sistem običajno vgrajuje nadometno.

Video posnetek o centralno sesalnih sistemih si lahko pogledate tukaj.

Najbolj enostavno in praktično sesanje

Centralna sesalna enota (sesalnik) se namesti v pomožni prostor, na primer v klet, kurilnico ali garažo, po objektu pa se do želenih prostorov napelje razvodna napeljava. Po prostorih se namestijo sesalne vtičnice, v katere preprosto vključite sesalno cev in že sesate.

Dodatna prednost je, da CSS filtriran zrak izpiha iz objekta in s tem prepreči ponovno onesnaženje. Tak sistem učinkovito in temeljito odstranjuje pršice, spore ter fini prah in jim preprečuje, da uidejo nazaj v prostor.

Odločitev za centralni sesalni sistem prinaša številne prednosti:

 • Brez nerodnega prenašanja sesalca,
 • elegantno, udobno in hitro čiščenje prostorov,
 • izredno tiho delovanje,
 • enostavna uporaba,
 • kvalitetna vgradnja in delovanje sistema.

Centralni sesalni sistemi
Razvodna napeljava

Iščite po strani

Zakaj izbrati Zerox?

 • Zaupanja vredno podjetje z dolgo tradicijo,
 • široka paleta storitev na enem mestu,
 • profesionalen servis in svetovanje,
 • strokovna in usposobljena ekipa,
 • odlične reference,
 • dosledno upoštevanje vseh dogovorov in rokov,
 • sodelovanje z zaupanja vrednimi partnerji.
GDPR
V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. Ker spoštujemo vašo zasebnost je odgovorno ravnanje in skladno delovanje z zakonodajo z vašimi osebnimi podatki za Zerox d.o.o. več kot izvrševanje zakonodaje, je naša zaveza in obljuba!
Na podlagi izjave o varovanju osebnih podatkov Vas prosimo, da izrazite izrecno voljo glede obdelave vaših osebnih podatkov . Z oznako ustreznih okenc (*) na tem obrazcu soglašate z zbiranjem, shranitvijo in obdelavo vaših osebnih podatkov.
Privolitev je podana za namene, ki ste jih izbrali z označitvijo okenca, vpisali datum in se podpisali.
*
*
*
*
*
*
*
DA, izrecno dajem privolitev in soglašam, da sme podjetje Zerox d.o.o. in njegovi povezani subjekti kot upravljalec zbirk osebnih podatkov pridobljene podatke hraniti, uporabiti in obdelovati v skladu z določili predpisov o varstvu osebnih podatkov za vse spodaj navedene in komunikacijske kanale ter da sem seznanjen z izjavo o varstvu osebnih podatkov. *
Izrecno dovoljujem in soglašam, da upravljalec pridobljene podatke shrani, obdeluje in uporabi za:
Za upravljanje odnosov in trženje (pošiljanje ponudb, anket in oglasov) preko različnih komunikacijskih kanalov in izvedbo pogodbe. *
Podatki označeni z * so obvezni.
V kolikor želite umakniti svoje privolitev si preberite točko 7. na tej povezavi.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.