O podjetju

V začetku delovanja smo se v podjetju Zerox d.o.o. ukvarjali z elektroinštalacijami in avtomatizacijo procesov ter na obeh področjih z leti pridobili mnogo dragocenih izkušenj in znanja. Potrebe strank so rasle in tudi sami smo neprestano stremeli k nadgrajevanju svojih storitev, saj si je za uspešen razvoj podjetja vedno znova potrebno zastavljati višje cilje.

Tako smo pričeli širiti nabor naših dejavnosti in si prizadevati ponuditi čim bolj celosten servis na enem mestu. Naše stranke nas pogosto pohvalijo, da pri nas dobijo vse, kar potrebujejo, saj se naše storitve medsebojno odlično dopolnjujejo.

Vedno vas postavimo na prvo mesto

Pri delu in vseh storitvah, ki vam jih zagotavljamo, damo vedno vse od sebe, saj nam zadosten standard predstavlja le najvišja kvaliteta. Že ob prvem stiku boste spoznali, da svoje delo jemljemo resno ter da nam največ pomenite vi in vaše zadovoljstvo. To je namreč nagrada za naš trud in delo, ki ga vložimo v vsak projekt.

Pomembno bogastvo podjetja Zerox d.o.o. je strokovna ekipa z dolgoletnimi izkušnjami, ki je vedno pripravljena na nove izzive in se bo potrudila na vsako vaše vprašanje najti najboljši odgovor in rešitev. Na voljo smo vam že od prvega koraka, saj vam zares prisluhnemo, spoštujemo vaše želje in vam svetujemo, da ste s končnim rezultatom zadovoljni vrsto let.

Ob prvem sodelovanju nas preizkusite na lastno pest, medtem ko vas bodo pozitivne izkušnje zagotovo prepričale, da se na nas obrnete tudi drugič in vedno, kadar boste potrebovali našo pomoč.


ZEROX d.o.o.
Svržnjakova ulica 13
2250 Ptuj
Slovenija, EU
KONTAKTNI PODATKI:
Telefon: +386 (0)59 03 03 05
Fax: +386 (0)59 03 03 04
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Zerox d.o.o.

Iščite po strani

Zakaj izbrati Zerox?

  • Zaupanja vredno podjetje z dolgo tradicijo,
  • široka paleta storitev na enem mestu,
  • profesionalen servis in svetovanje,
  • strokovna in usposobljena ekipa,
  • odlične reference,
  • dosledno upoštevanje vseh dogovorov in rokov,
  • sodelovanje z zaupanja vrednimi partnerji.
GDPR
V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. Ker spoštujemo vašo zasebnost je odgovorno ravnanje in skladno delovanje z zakonodajo z vašimi osebnimi podatki za Zerox d.o.o. več kot izvrševanje zakonodaje, je naša zaveza in obljuba!
Na podlagi izjave o varovanju osebnih podatkov Vas prosimo, da izrazite izrecno voljo glede obdelave vaših osebnih podatkov . Z oznako ustreznih okenc (*) na tem obrazcu soglašate z zbiranjem, shranitvijo in obdelavo vaših osebnih podatkov.
Privolitev je podana za namene, ki ste jih izbrali z označitvijo okenca, vpisali datum in se podpisali.
*
*
*
*
*
*
*
DA, izrecno dajem privolitev in soglašam, da sme podjetje Zerox d.o.o. in njegovi povezani subjekti kot upravljalec zbirk osebnih podatkov pridobljene podatke hraniti, uporabiti in obdelovati v skladu z določili predpisov o varstvu osebnih podatkov za vse spodaj navedene in komunikacijske kanale ter da sem seznanjen z izjavo o varstvu osebnih podatkov. *
Izrecno dovoljujem in soglašam, da upravljalec pridobljene podatke shrani, obdeluje in uporabi za:
Za upravljanje odnosov in trženje (pošiljanje ponudb, anket in oglasov) preko različnih komunikacijskih kanalov in izvedbo pogodbe. *
Podatki označeni z * so obvezni.
V kolikor želite umakniti svoje privolitev si preberite točko 7. na tej povezavi.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.