Naši partnerji

Automation logistics Corporation

Automation Logistics Corporation

Podjetje ALC je specialist za električne in mehanske inštalacije (namestitve) in vzdrževanje avtomatskih naprav (avtomatiziranih sistemov).
Na podlagi naših izkušenj so sposobni strankam zagotoviti podrobne in stroškovno učinkovite rešitve, ki jih izvajajo naši kvalificirani zaposleni. Strankam vedno v dogovorjenem času zagotovijo strokovno podporo in svetovanje.
www.automationlogistics.de


Entia d.o.o.

Entia d.o.o.

Podjetje Entia d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2009, produkt ENTIAliving pa je luč sveta ugledal leto kasneje. Pametni dom za rezidenčne zgradbe, ki izboljša energetsko učinkovitost in varnost, poveča udobje ter zagotovi možnoost upravljanja na daljavo preko pametnih telefonov, tabličnih ali osebnih računalnikov. Sestavljeno iz komponent vrhunske kakovosti evropskega porekla, proizvedeno v Sloveniji – pametni dom ENTIAliving pokriva vse funkcionalnosti potrebne za bivalno okolje, poleg tega pa omogoča napredne storitve računalništva v oblaku, kot so oddaljeno upravljanje in nadzor ipd. Pametni dom ENTIAliving umešča luksuzni produkt za hišno avtomatizacijo na masovno tržišče.
www.entia.si

Iščite po strani

Zakaj izbrati Zerox?

  • Zaupanja vredno podjetje z dolgo tradicijo,
  • široka paleta storitev na enem mestu,
  • profesionalen servis in svetovanje,
  • strokovna in usposobljena ekipa,
  • odlične reference,
  • dosledno upoštevanje vseh dogovorov in rokov,
  • sodelovanje z zaupanja vrednimi partnerji.
GDPR
V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. Ker spoštujemo vašo zasebnost je odgovorno ravnanje in skladno delovanje z zakonodajo z vašimi osebnimi podatki za Zerox d.o.o. več kot izvrševanje zakonodaje, je naša zaveza in obljuba!
Na podlagi izjave o varovanju osebnih podatkov Vas prosimo, da izrazite izrecno voljo glede obdelave vaših osebnih podatkov . Z oznako ustreznih okenc (*) na tem obrazcu soglašate z zbiranjem, shranitvijo in obdelavo vaših osebnih podatkov.
Privolitev je podana za namene, ki ste jih izbrali z označitvijo okenca, vpisali datum in se podpisali.
*
*
*
*
*
*
*
DA, izrecno dajem privolitev in soglašam, da sme podjetje Zerox d.o.o. in njegovi povezani subjekti kot upravljalec zbirk osebnih podatkov pridobljene podatke hraniti, uporabiti in obdelovati v skladu z določili predpisov o varstvu osebnih podatkov za vse spodaj navedene in komunikacijske kanale ter da sem seznanjen z izjavo o varstvu osebnih podatkov. *
Izrecno dovoljujem in soglašam, da upravljalec pridobljene podatke shrani, obdeluje in uporabi za:
Za upravljanje odnosov in trženje (pošiljanje ponudb, anket in oglasov) preko različnih komunikacijskih kanalov in izvedbo pogodbe. *
Podatki označeni z * so obvezni.
V kolikor želite umakniti svoje privolitev si preberite točko 7. na tej povezavi.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.