Naše storitve

Elektro montažeElektro montaže
Izvajamo strokovne in zanesljive elektro montaže, pri katerih vam poleg izvedbe kasneje nudimo tudi servis in vzdrževanje. Elektro montaže izvajamo v avtomobilski industriji, regalnih skladiščih, transportni tehniki in avionski industriji.

Preberite več...


ElektroinštalacijeElektro instalacije
Elektroinštalacije morajo biti izvedene maksimalno natančno, saj mora biti varnost na prvem mestu. Izvajamo vsa elektroinštalacijska dela v poslovnih in stanovanjskih objektih ter izdelujemo strelovode in opravljamo meritve.

Preberite več...


Elektro meritveElektro meritve
Izvajamo strokovni pregled, preizkus in elektro meritve – elektroinštalacije. Smo registrirani merilci, usposobljeni po programu EDISON na GZS. Meritve izvajamo s certificiranimi inštrumenti in opremo proizvajalca METREL.

Preberite več...


Inteligentne inštalacijeInteligentne inštalacije
V sklopu elektro inštalacij izvajamo tudi inteligentne inštalacije, oziroma pametne inštalacije, ki vam zagotovijo boljšo energetsko učinkovitost, večjo varnost, udobje in pa upravljanje na daljavo preko interneta (pametnih telefonov, tablic in osebnih računalnikov).

Preberite več...


Toplotne črpalkeToplotne črpalke
Toplotne črpalke so nedvomno eden izmed najpomembnejših načinov ogrevanja v prihodnosti in vgradnja se kljub začetni investiciji z leti večkratno poplača. Pri nas na enem mestu nudimo vse tipe montaže toplotnih črpalk ter vam glede na vaš objekt in želje pomagamo izbrati optimalno rešitev.

Preberite več...


Površinsko ogrevanjePovršinsko ogrevanje
Ogrevanje je eden izmed pomembnih segmentov vsakega doma ali poslovnega objekta in prvo ključno poslanstvo je zagotoviti optimalno bivalno klimo. Zaupajte nam vaše želje in pomagali vam bomo poiskati rešitev po meri.

Preberite več...


PrezračevanjePrezračevanje
Dobro in učinkovito prezračevanje je ključnega pomena tako za naše zdravje kot za dolgo življenjsko dobo objekta. Kakovost zraka pomaga odpravljati različne bolezenske znake in zagotavlja dobro počutje ter udoben miren spanec.

Preberite več...


Klimatske napraveKlimatske naprave
Kakovosten zrak pripomore k našemu zdravju in boljšemu počutju, poleg tega pa je tudi zelo pomembno, da v delovnem ali bivalnem okolju vzdržujemo primerno temperaturo. Z vgradnjo kvalitetne klimatske naprave boste zadostili vsem prej omenjenim zahtevam in si zagotovili udobno in lagodno bivanje.

Preberite več...


Centralni sesalni sistemiCentralni sesalni sistem
Centralni sesalni sistem je idealna rešitve za večje objekte in za vse tiste, ki želite tudi čiščenje spremeniti v udobno in elegantno opravilo. Na enostaven način in z malo truda bo vaš dom vedno čist.

Preberite več...

Iščite po strani

Zakaj izbrati Zerox?

  • Zaupanja vredno podjetje z dolgo tradicijo,
  • široka paleta storitev na enem mestu,
  • profesionalen servis in svetovanje,
  • strokovna in usposobljena ekipa,
  • odlične reference,
  • dosledno upoštevanje vseh dogovorov in rokov,
  • sodelovanje z zaupanja vrednimi partnerji.
GDPR
V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. Ker spoštujemo vašo zasebnost je odgovorno ravnanje in skladno delovanje z zakonodajo z vašimi osebnimi podatki za Zerox d.o.o. več kot izvrševanje zakonodaje, je naša zaveza in obljuba!
Na podlagi izjave o varovanju osebnih podatkov Vas prosimo, da izrazite izrecno voljo glede obdelave vaših osebnih podatkov . Z oznako ustreznih okenc (*) na tem obrazcu soglašate z zbiranjem, shranitvijo in obdelavo vaših osebnih podatkov.
Privolitev je podana za namene, ki ste jih izbrali z označitvijo okenca, vpisali datum in se podpisali.
*
*
*
*
*
*
*
DA, izrecno dajem privolitev in soglašam, da sme podjetje Zerox d.o.o. in njegovi povezani subjekti kot upravljalec zbirk osebnih podatkov pridobljene podatke hraniti, uporabiti in obdelovati v skladu z določili predpisov o varstvu osebnih podatkov za vse spodaj navedene in komunikacijske kanale ter da sem seznanjen z izjavo o varstvu osebnih podatkov. *
Izrecno dovoljujem in soglašam, da upravljalec pridobljene podatke shrani, obdeluje in uporabi za:
Za upravljanje odnosov in trženje (pošiljanje ponudb, anket in oglasov) preko različnih komunikacijskih kanalov in izvedbo pogodbe. *
Podatki označeni z * so obvezni.
V kolikor želite umakniti svoje privolitev si preberite točko 7. na tej povezavi.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.