Elektroinštalacije

Elektro inštalacije morajo biti izvedene izjemno natančno in premišljeno, saj je le na ta način mogoče zagotoviti njihovo dolgo življenjsko dobo in zadostno varnost. V podjetju Zerox smo specializirani za izvajanje vseh vrst elektroinštalacijskih del ter za montažo vseh priključenih naprav.

Na naše izkušnje se lahko zanesete

Pri izvedbi elektroinštalacij je zelo pomemben dober predhoden projektni načrt, zato se s stranko sestanemo na objektu in po pregledu projektne dokumentacije glede na naše izkušnje iz prakse svetujemo, kaj bi dodali in kaj morda odvzeli. Ob pripravi dokončnega načrta pretehtamo vse možne situacije in končni načrt sestavimo tako, da so elektroinštalacije na koncu maksimalno premišljeno izvedene in zadostijo vsem vašim potrebam.

Ob razmahu tehnologije se višajo tudi zahteve

Dandanes je pri elektroinštalacijah zelo pomembno, da ločimo elektroinštalacije za moč (vtičnice, luči, kuhinjski aparati) in telekomunikacije. Priporočljivo je, da v hišo namestimo telekomunikacijsko omaro. Pri izbiri kablov za telekomunikacije priporočamo tiste, ki omogočajo hitrejši prenos podatkov, kot so sedanji minimalni standardi, saj hiše ne gradimo za tri leta ampak za več desetletij.

Pri izvedbi poskrbimo tudi za ustrezno prenapetostno zaščito in strelovod, saj oba varovalna mehanizma učinkovito obvarujeta občutljive elektronske naprave pred poškodbami in nenazadnje tudi pred požari.

Poleg funkcionalnosti še varčevanje

Glede na naše znanje elektroinštalacije poleg upoštevanja vseh vaših zahtev uredimo tako, da pripomoremo k varčevanju z energijo. Svetujemo vam namestitev preverjeno kakovostnih varčnih žarnic ter poskrbimo za namestitev diodnih svetilk in namestitev senzorjev za vklop svetilk.

Prepričani smo, da je dobro vlagati v napredne tehnologije, saj se nam investicija še posebej pri urejanju doma hitro povrne. Gradimo ga namreč tako, da nam bo dobro služil vrsto let, zato je vredno in pomembno dati vse od sebe.

Iščite po strani

Zakaj izbrati Zerox?

  • Zaupanja vredno podjetje z dolgo tradicijo,
  • široka paleta storitev na enem mestu,
  • profesionalen servis in svetovanje,
  • strokovna in usposobljena ekipa,
  • odlične reference,
  • dosledno upoštevanje vseh dogovorov in rokov,
  • sodelovanje z zaupanja vrednimi partnerji.
GDPR
V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. Ker spoštujemo vašo zasebnost je odgovorno ravnanje in skladno delovanje z zakonodajo z vašimi osebnimi podatki za Zerox d.o.o. več kot izvrševanje zakonodaje, je naša zaveza in obljuba!
Na podlagi izjave o varovanju osebnih podatkov Vas prosimo, da izrazite izrecno voljo glede obdelave vaših osebnih podatkov . Z oznako ustreznih okenc (*) na tem obrazcu soglašate z zbiranjem, shranitvijo in obdelavo vaših osebnih podatkov.
Privolitev je podana za namene, ki ste jih izbrali z označitvijo okenca, vpisali datum in se podpisali.
*
*
*
*
*
*
*
DA, izrecno dajem privolitev in soglašam, da sme podjetje Zerox d.o.o. in njegovi povezani subjekti kot upravljalec zbirk osebnih podatkov pridobljene podatke hraniti, uporabiti in obdelovati v skladu z določili predpisov o varstvu osebnih podatkov za vse spodaj navedene in komunikacijske kanale ter da sem seznanjen z izjavo o varstvu osebnih podatkov. *
Izrecno dovoljujem in soglašam, da upravljalec pridobljene podatke shrani, obdeluje in uporabi za:
Za upravljanje odnosov in trženje (pošiljanje ponudb, anket in oglasov) preko različnih komunikacijskih kanalov in izvedbo pogodbe. *
Podatki označeni z * so obvezni.
V kolikor želite umakniti svoje privolitev si preberite točko 7. na tej povezavi.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.