Klimatske naprave

Glede na visoke temperature postaja klimatska naprava skoraj obvezna oprema vsakega doma, vendar je izredno pomembno, da se odločite za preverjeno kakovost. Z montažo klimatskih naprav imamo veliko izkušenj in našo ponudbo smo optimizirali tako, da vam  ponudimo najboljše za najboljšo ceno.

Klimatske naprave

Zagotovimo vam vgradnjo energijsko varčne inverterske klimatske naprave priznanih proizvajalcev kot so Panasonic, Daikin in Coolwex.

Prednosti klimatske naprave z inverterjem:

 • Boljše nadziranje sobne temperature,
 • moč hlajenja je do 64 % večja kot pri modelih, ki delujejo s stalno hitrostjo,
 • porabijo 50 % manj energije kot modeli brez inverterja,
 • obratovalna moč se samodejno prilagaja glede na potrebo po hlajenju/ogrevanju,
 • imajo funkcijo za hitro ohlajanje/ogrevanje prostora.

Klimatska naprava z inverterjem

Klimatska naprava z inverterjem

Klimatske naprave, prilagojene ljudem z alergijami in dihalnimi težavami

Odločite se lahko tudi za modele z ionizatorjem, ki so primerni za ljudi z dihalnimi težavami in alergijami, vendar jih zaradi številnih pozitivnih učinkov na zdravje priporočamo vsem. Ionizator deluje tako, da v zrak sprošča negativne ione, ki čistijo in osvežujejo zrak, saj nase vežejo škodljive delce in umazanijo.

Funkcija čiščenja zraka

V vsakem litru zraka lebdijo milijoni delčkov, ki lahko povzročajo obolenja in težave z dihanjem. Manjši kot so prašni delci, globlje prodrejo v pljuča in bolj škodujejo organizmu. Ionizator zraka sprošča negativne ione, ki nevtralizirajo škodljive delce in nemudoma zagotovijo boljši zrak v prostoru. Poleg tega zaradi manjše prisotnosti virusov in bakterij v zraku pozitivno vplivajo na preprečevanje prehladov in okužb.

Funkcija osveževanja zraka

Sproščanje negativnih ionov iz ionizatorja ugodno vpliva tudi na naše telo in kakovost zraka. Celo svetovni zdravstveni inštituti dokazujejo zdravilen učinek negativnih ionov na telo, saj ugodno vplivajo na živčevje, dihalne poti, delovanje ščitnice, vitalne sposobnosti in koncentracijo. Običajno jih v zaprtih prostorih primanjkuje, zato jih je potrebno umetno dodajati, da omogočimo nemoteno delovanje telesa. 

Iščite po strani

Zakaj izbrati Zerox?

 • Zaupanja vredno podjetje z dolgo tradicijo,
 • široka paleta storitev na enem mestu,
 • profesionalen servis in svetovanje,
 • strokovna in usposobljena ekipa,
 • odlične reference,
 • dosledno upoštevanje vseh dogovorov in rokov,
 • sodelovanje z zaupanja vrednimi partnerji.
GDPR
V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. Ker spoštujemo vašo zasebnost je odgovorno ravnanje in skladno delovanje z zakonodajo z vašimi osebnimi podatki za Zerox d.o.o. več kot izvrševanje zakonodaje, je naša zaveza in obljuba!
Na podlagi izjave o varovanju osebnih podatkov Vas prosimo, da izrazite izrecno voljo glede obdelave vaših osebnih podatkov . Z oznako ustreznih okenc (*) na tem obrazcu soglašate z zbiranjem, shranitvijo in obdelavo vaših osebnih podatkov.
Privolitev je podana za namene, ki ste jih izbrali z označitvijo okenca, vpisali datum in se podpisali.
*
*
*
*
*
*
*
DA, izrecno dajem privolitev in soglašam, da sme podjetje Zerox d.o.o. in njegovi povezani subjekti kot upravljalec zbirk osebnih podatkov pridobljene podatke hraniti, uporabiti in obdelovati v skladu z določili predpisov o varstvu osebnih podatkov za vse spodaj navedene in komunikacijske kanale ter da sem seznanjen z izjavo o varstvu osebnih podatkov. *
Izrecno dovoljujem in soglašam, da upravljalec pridobljene podatke shrani, obdeluje in uporabi za:
Za upravljanje odnosov in trženje (pošiljanje ponudb, anket in oglasov) preko različnih komunikacijskih kanalov in izvedbo pogodbe. *
Podatki označeni z * so obvezni.
V kolikor želite umakniti svoje privolitev si preberite točko 7. na tej povezavi.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.