Toplotne črpalke

Toplotne črpalke so eden najbolj energetsko učinkovitih in okolju prijaznih sistemov za ogrevanje objektov in pripravo tople sanitarne vode. Z razvojem novih tehnologij se izkoristki delovanja še dodatno izboljšujejo in nudijo celostno rešitev za vse tipe objektov.

Toplotne črpalke

Individualna priprava projektne dokumentacije

Postavitev toplotne črpalke je projekt, ki mora biti izveden natančno in premišljeno, zato vam bomo na voljo že od samega začetka. Obiskali vas bomo in si ogledali objekt oziroma parcelo, kjer bo toplotna črpalka postavljena. Opozorili vas bomo na vse prednosti in morebitne ovire ter od prvega koraka sodelovali pri pripravi projektne dokumentacije. Na podlagi bogatih izkušenj namreč našim naročnikom svetujemo rešitve, ki si jih sami pogosto ne spomnijo. Tako pomagamo prihraniti mnogo denarja in morebitnih ovir pri montaži.

Ponudba po meri do eura natančno

Na podlagi vaših želja in zahtev pripravimo ponudbo po meri, v katero so vključeni vsi pomembni elementi in koraki montaže toplotne črpalke. Znani smo po tem, da se vedno držimo dogovorov, zato je ponudba natančno specificirana in pripravljena do eura natančno brez skritih stroškov.

Zagotovite si optimalno porabo električne energije

Ob odločitvi za toplotno črpalko ni dovolj le izbrati vrsto sistema, temveč je potrebno upoštevati vse pomembne faktorje. Tovrstne skrbi že pred začetkom projekta prepustite nam! Opravili bomo vse potrebne izračune toplotnih izgub za vaš objekt ter vam priskrbeli po meri dimenzioniran sistem. Pomagali vam bomo pri sprejemanju pravih odločitev, da si boste zagotovili prihranke pri električni energiji ter optimalno porabo.

Sistem voda/voda Sistem zemlja/voda Sistem zrak/voda
 Sistem voda/voda  Sistem zemlja/voda  Sistem zrak/voda

Iščite po strani

Zakaj izbrati Zerox?

  • Zaupanja vredno podjetje z dolgo tradicijo,
  • široka paleta storitev na enem mestu,
  • profesionalen servis in svetovanje,
  • strokovna in usposobljena ekipa,
  • odlične reference,
  • dosledno upoštevanje vseh dogovorov in rokov,
  • sodelovanje z zaupanja vrednimi partnerji.
GDPR
V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. Ker spoštujemo vašo zasebnost je odgovorno ravnanje in skladno delovanje z zakonodajo z vašimi osebnimi podatki za Zerox d.o.o. več kot izvrševanje zakonodaje, je naša zaveza in obljuba!
Na podlagi izjave o varovanju osebnih podatkov Vas prosimo, da izrazite izrecno voljo glede obdelave vaših osebnih podatkov . Z oznako ustreznih okenc (*) na tem obrazcu soglašate z zbiranjem, shranitvijo in obdelavo vaših osebnih podatkov.
Privolitev je podana za namene, ki ste jih izbrali z označitvijo okenca, vpisali datum in se podpisali.
*
*
*
*
*
*
*
DA, izrecno dajem privolitev in soglašam, da sme podjetje Zerox d.o.o. in njegovi povezani subjekti kot upravljalec zbirk osebnih podatkov pridobljene podatke hraniti, uporabiti in obdelovati v skladu z določili predpisov o varstvu osebnih podatkov za vse spodaj navedene in komunikacijske kanale ter da sem seznanjen z izjavo o varstvu osebnih podatkov. *
Izrecno dovoljujem in soglašam, da upravljalec pridobljene podatke shrani, obdeluje in uporabi za:
Za upravljanje odnosov in trženje (pošiljanje ponudb, anket in oglasov) preko različnih komunikacijskih kanalov in izvedbo pogodbe. *
Podatki označeni z * so obvezni.
V kolikor želite umakniti svoje privolitev si preberite točko 7. na tej povezavi.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.